23 Ekim 2009 Cuma

Korner Direğinin ne suçu var?

Gönderen serdar



Eski golcümüz Gökhan bize karşı attığı golden sonra hızını alamadı ve bir tekme de korner direğine salladı. Cılız korner direği ise büyük golcünün tekmesi sonrası yerlere serildi. Cezası kesilmişti...

O zaman aklıma geldi ve kendi kendime sordum:

-Kayserispor' dan ayrılma ve başarılı olarak oynamadığı, Trabzonspor camiasında sürekli olarak dillendirilme nedeni o direk miydi?

-Kayserispor' dan ayrıldığı sezon Taraftar ve Kayserispor Camiasının tepkisini çeken "eldiven fırlatma", "%80 Galatasaray' dayım beyanatı", "Menejeri vasıtasıyla sürekli sorun çkartması", "Kayserispor' daki son sezonundaki istikrarsız form düzeyi", "Rubin Kazan' ı Kulube getirip ayrılmak istiyorum dedikten sonra Rusya' da oynamayacağını Kayserispor' dan gitmek istemediğini söylemesi" ve nihayetinde Trabzonspor' a gitmek zorunda kalmasının suçlusu o cılız direk miydi?

Aslında "Futbolu Çirkinleştirme" dalındaki en iyi hakem Cüneyt Çakır' ın maç boyunca verdiği en doğru karar o Cılız Direğin suçsuzluğunu belirten Sarı Kartı oldu.

Hakem o kartla gerçeği bir kez daha Gökhan' ın suratına çarptı. Sarı kartı Gökhan' ın suratının karşısında görünce Gökhan' ın gerçeklerin farkında olduğunu ve aslında geçmişinde yaptığı hatalar dolayısıyla kendisine ceza verdiğini anladım.

Eski golcümüz Gökhan' a tavsiyemiz şudur:

Gökhan, sen bu kafayla gidersen daha çok hatalar yaparsın ve o hatalar için kendine biçeceğin ceza için o cılız korner direğini bırak kale direkleri bile kifayetsiz kalır. Aklını başına al ve yeni hatalar yaparak kendini daha fazla küçültme. En azından seni yine o güzel gollerinle hatırlayalım. Eski hatalarının üzerine eklediğin yeni saçmalıklarınla değil!


Serdar ERBASI

0 yorum:

Yorum Gönder